safe wood

SafeWood este o companie din inima Bucovinei care proiectează și produce mobilier contemporan din MDF vopsit și furnirut îmbinat cu metal adaptat tendințelor pieței. Cu peste 15 ani de experiență, fabrica proprie de confecții și structuri metalice ne ajută să executăm în funcție de cererea beneficiarului, de la cele mai simple proiecte, pâna la proiecte cu grad mare de complexitate. Tehnologia de uzinare aplicată garantează un standard înalt de siguranță și calitate a produselor, utilajele și echipamentele componente sunt de ultima generație, iar întreg procesul de producție este automatizat și computerizat.

Ne place să colaborăm cu designeri de interior si arhitecți pasionați de frumos, astfel încât rezultatul final să fie peste așteptări, în concordanță cu necesitățile și stilul de viață al clientului, un echilibru din punct de vedere estetic și functional. Misiunea noastra este de a transforma spații terne și lipsite de personalitate în unele cu o poveste, creatoare de emoții.

Munca în echipă ne aduce multe beneficii având ca rezultat un proiect bine integrat în concordanța cu așteptările clientului.

Vezi lista completa a expozanților aici.