EGLO

Eglo România este membră a Grupului EGLO Austria, producător de renume pe piața corpurilor de iluminat, cu vânzări în peste 132 de țări de pe toate continentele, fiind unic distribuitor al produselor EGLO în România. EGLO deține fabrici proprii de producție în Ungaria, China și India, ceea ce înseamnă că peste 90% din produse sunt fabricate “in-house”.

Gama de produse EGLO impresionează prin diversitate și stil, cuprinzând peste 10.000 de produse pentru iluminat interior și exterior, la care se adaugă sursele de lumină (becuri, tuburi, etc.) dar și mobilier și decorațiuni de interior, fiind astfel un one-stop-shop de referință în România. indispensabil pentru designeri și arhitecți.

Suntem alături de designeri și arhitecți, de oameni și companii din România care vor să combine utilitatea unei iluminări corecte cu designul adaptat stilului și nevoilor oricărui tip de proiect.

Ne recomandă creativitatea și implicarea în procesul de consultanță, calitatea produselor, livrarea la timp și în siguranță, precum și promptitudinea cu care răspundem solicitărilor clienților noștri

Vezi lista completa a expozanților aici.