Decoshop online

Decoshop online Locul unde Calitatea intalneste Stilul.

Infiintat in 2017, magazinul nostru online a devenit rapid un nume de incredere in industria gresiei si faiantei. In 2021, am deschis un mic birou pentru a gestiona mai eficient comenzile online, iar in 2023, am facut un pas mare deschizand un showroom in Cluj-Napoca.De la inceputurile noastre, acum 7 ani, ne-am angajat sa oferim numai produse de cea mai buna calitate, fiecare selectie fiind o promisiune a excelentei. Intelegem ca fiecare spatiu este unic, iar cerintele tale sunt speciale – de aceea, fiecare comanda si fiecare client este tratat cu seriozitate si atentie. Fiecare produs din portofoliul nostru este atent selecționat, asigurandu-ne ca nu vei avea niciodata motive sa faci retur din cauza calitatii.

Vezi lista completa a expozanților aici.

Livrare Rapida si sigura: Stim cat de important este timpul pentru tine. De aceea, ne angajam sa livram comanda direct de la producător in maxim 2 saptamani, sau in doar 3 zile din depozitele noastre locale.

Alegand decoshop.online, te alaturi unei comunitati care apreciaza calitatea, inovatia si serviciile de incredere. Impartasim cu tine pasiunea pentru frumos si ne straduim sa aducem in fiecare zi produse care sa inspire si sa transforme. Fiecare placa ceramica din oferta noastra spune o poveste, iar noi suntem aici pentru a te ajuta sa scrii povestea ta.