Deco Days 2024, cel mai important târg de design interior din România, a oferit o oportunitate extraordinară de a explora cele mai recente produse și tendințe din domeniu. Pe lângă expunerea unor piese inovatoare și servicii deosebite, evenimentul a reunit peste 65 de expozanți, și a inclus lansări de colecții, prezentări de brand & business, workshopuri, precum și masterclassuri dedicate industriei de design.

Ne-am bucurat de prezența voastră, numărând peste 5.000 de vizitatori în cele patru zile de eveniment, oferind astfel o experiență cuprinzătoare și variată. Impactul evenimentului s-a simțit atât în mediile de afaceri, cât și în comunitatea creativă și publicul larg, atât online cât și offline.

Peste 65 de standuri ale partenerilor expozanți au oferit o sursă bogată de inspirație, aducând cele mai noi idei și inovații în design.

La baza evenimentului au fost standurile partenerilor expozanți. Vizitatorii au putut găsi inspirație pentru casa lor dintr-o varietate de domenii: mobilier și accesorii pentru mobilier, perdele și draperii, placări din lemn, piatră și materiale compozite, obiecte ceramice, pardoseli, parchet, mochetă, tapet, vopsele, plante și amenajări peisagistice, iluminat de interior și exterior, șeminee, automatizări Smart Home și multe altele.

Standuri expoziționale au aparținut brandurilor: Global Design, KLAUSENEXIM, Osea, Maxgermob, Natuzzi, VOX Profile, Cressent, Sonerg, Decoshop Online, Odin Solutions, Salice, Dunin, Stadt Flooring, Imarcom, We do it for you, Ștefan și Bogdan Prod, Neon Lighting, Vfloor, Eurostar Furniture, Davis România, Paradox Business Group, VALENTINO PARCHET, Mobila Dalin, Alsena, Melth, POPUP, NOVASERVISFERROGRO, REVOLVER, Pure Furniture, PORCELANOSA, Weasel Art, ANTROPOLOGY, EKO-LIGHT POLONIA, PROACTIV DIST SRL, ForHome&YourStyle, 24 Live, GOBILIER, Nettfront, SOLID WOOD, DOMESTORE, Mobila Simo, Mendola Fabrics, VAL FURNITURE, WOOD STORE INDUSTRY, PARK LASER WELDING, UNIQUE LANDSCAPING, EGLO.

Prezentări, workshop-uri și masterclass-uri captivante

Dintre prezentările susținute la eveniment, menționăm următoarele:

  • Masterclass: DesignLife și Workshop Moodboarduri – Roxana Duma
  • Mihai Caraghiaur – Caraghiaur Studio: Mindset & Design Thinking – Conferință ARDI
  • Panel despre randări 3D: Rendering și Inteligență Artificială – Viitorul Rendering-ului
  • Integrarea artei în design interior – Crina Ciocian, Curator Galeria Meron, și Codruța Ghiran, Designer COSS Studio

Expoziție concepte de amenajare

Expoziția a inclus și 5 amenajări conceptuale, realizate în urma unui concurs de design. Câștigătorii concursului, Oana Nemeș, Semn 21, Conic Design Studio și Filip Pîsta, au prezentat conceptele lor creative.

Conceptele au fost aduse la viață cu ajutorul produselor oferite de branduri expozante precum: Mendola Fabrics, Sonerg, Unique by Klausen, Neon Lighting, Natuzzi, Deco Shop, Mobila Dalin, Annie Sloan, Osea Interiors, Led-Line, ForHome&YourStyle, Lemn Depo, Odin, Nura, Mocheta Gilău, Salon B, Alsena, Unique Landscaping și Jiko.

Zona dedicată designerilor de obiect

Pasiunea pentru frumos a fost exprimată în diverse forme în zona dedicată designerilor de obiect. Aici au fost expuse o varietate de obiecte de decor, mobilier, iluminat și artă. Vizitatorii au avut oportunitatea de a interacționa direct cu designerii și de a descoperi creațiile lor unice. Această zonă a fost îmbogățită de standurile unor designeri consacrați, precum și de tinerii talentați din domeniul designului.

Mulțumim tuturor partenerilor noștri, care s-au dedicat evenimentului nostru și au susținut cu entusiasm această ediție a Deco Days!