Și nouă ne pasă de planeta pe care trăim, așa că facem eforturi constante de a ne alinia cu practicile de sustenabilitate actuale.

Și nouă ne pasă de planeta pe care trăim, așa că facem eforturi constante de a ne alinia cu practicile de sustenabilitate actuale.

Reciclare și Upcycling

Susținem cauza reciclării și upcycling-ului prin încorporarea unei game semnificative de țesături reciclate din poliester în ofertele noastre. Gama noastră 100% reciclată, care se extinde de la voal simplu la perdele transparente, este deosebit de distinctivă. Această gamă permite consumatorilor conștienți de mediu să selecteze produse care nu numai că rezonează cu valorile lor de mediu, ci și nu asigură niciun compromis în ceea ce privește stilul și calitatea. Nu ne oprim aici, am avansat și mai mult eforturile noastre ecologice prin dezvoltarea benzilor multifuncționale fabricate din poliester reciclat.

Utilizarea materialelor reciclate Găsim cu sârguință o nouă viață pentru resturile noastre de țesături, creând o gamă largă de produse, cum ar fi genți, fețe de pernă și alergători. Prin utilizarea acestor materiale rămase, nu numai că reducem deșeurile, ci și conservăm resursele. Această abordare minimizează impactul asupra mediului asociat de obicei cu procesele tradiționale de fabricație.

Utilizarea materialelor reciclate

Găsim cu sârguință o nouă viață pentru resturile noastre de țesături, creând o gamă largă de produse, cum ar fi genți, fețe de pernă și alergători. Prin utilizarea acestor materiale rămase, nu numai că reducem deșeurile, ci și conservăm resursele. Această abordare minimizează impactul asupra mediului asociat de obicei cu procesele tradiționale de fabricație.

Angajamentul Nostru pentru Sustenabilitate

Minimizăm deșeurile textile și cele provenite din ambalaje prin optimizarea proceselor și găsirea unor utilizări noi. De exemplu, confecționăm mostre sau accesorii din capete de balot, iar cutiile în stare bună sunt adesea reutilizate pentru transport. Căutăm mereu soluții noi de ambalare cu materiale nepoluante pentru a reduce impactul asupra mediului.

Împărtășim cu partenerii și comunitățile de designeri interesul nostru pentru sustenabilitate și încurajăm reciclarea și upcycling-ul în proiecte de design creative. Promovăm utilizarea produselor vechi sau ieșite din trenduri, susținând ideile inovative și sustenabile. De asemenea, ne implicăm activ în evenimente și campanii care promovează sustenabilitatea, apreciind constant inovația în acest domeniu.

De-a lungul timpului, am fost parte din campanii de caritate și ateliere creative, unde materialele vechi au prins o nouă viață, ajutând astfel oameni aflați în dificultate. Lucrăm în Vlaha, un loc unde ne bucurăm de natură și avem un respect deosebit pentru mediul înconjurător. Susținem economia locală și consumul natural, contribuind la o comunitate mai verde și mai sustenabilă.

Durabilitate pentru sustenabilitate

Credem în valoarea longevității. Prin realizarea de perdele care nu sunt doar atrăgătoare din punct de vedere estetic, ci și durabile, ne asigurăm că produsele noastre pot rezista utilizării regulate. Perdelele de înaltă calitate care durează mai mult reduc semnificativ necesitatea înlocuirii frecvente, minimizând astfel deșeurile și promovând durabilitatea.

Implicarea și angajamentul comunității

Dincolo de eforturile noastre de mediu, suntem dedicați și responsabilității noastre sociale. Ne implicăm activ în comunitatea noastră, străduindu-ne constant să avem un impact pozitiv prin practicile noastre durabile.